Ga naar inhoud

nieuwsbrief

Nieuwsbrief Oktober 2007

Nr. 19. Oktober 2007 – 6e jaargang

WK’s bij o.a. Zeilen, Judo, Atletiek, Roeien en Turnen; de afgelopen tijd stond weer bol van deze en andere grote sportevenementen. Ook de komende periode blijft er van alles op sportgebied te beleven. Veel toernooien en wedstrijden worden daarbij nu al aangegrepen om een gooi te doen naar nominatie/kwalificatie voor de Olympische Spelen van volgend jaar. Ook in deze Nieuwsbrief wordt al even stilgestaan bij zaken die met de Spelen samenhangen. 

Binnenkort gaan ook weer de wintersporten in volle vaart van start. Zo staan in oktober de opening van het schaatsseizoen en het WB-circuit voor de snowboarders op het programma. In deze Nieuwsbrief daarom een update over de Schaatssectie van NL Sporter. 

Verder: NL Sporter gaat internationaal en uiteraard ook weer een aantal opmerkelijke zaken. 


Lees verder

Nieuwsbrief maart 2007

Nr.18 – maart 2007 – 6e jaargang 

De ‘grande finale’ van het wintersportseizoen stond afgelopen weekend voor de schaatsers weer in het teken van topprestaties. Inmiddels staan ook op diverse pistes de laatste wedstrijden in winterse sferen op het programma. Tegelijkertijd verplaatsen verschillende competities zich weer vanuit de zaal naar buiten en staat een aantal zomersporten in de startblokken. Kortom: de sport blijft in beweging en daarmee ook de randzaken die komen kijken bij presteren op het hoogste niveau.
Een aantal van dat soort zaken komt in deze Nieuwsbrief weer aan bod. Specifieke aandacht is er daarbij voor de rechtszaak die door NL Sporter namens een oud-volleyballer is gewonnen. Verder laten we je kennismaken met Iris Beekhuis en met een nieuw master programma in Sport Management van Cruyff Academics International.
 

 

Lees verder

Nieuwsbrief november 2006

Nr.17 – november 2006 – 5e jaargang
 
De zomer ligt inmiddels alweer achter ons, een nieuw winterseizoen heeft zijn intrede gedaan. Zo hebben de schaatsers hun eerste wedstrijdronden al in de benen zitten. Veel andere sporters trekken de zaal in, slaan trainingskampen op in warmere oorden of zoeken de kou juist op om optimaal te kunnen trainen. Sommige sporters trotseren het onvoorspelbare Nederlandse najaarsweer en blijven buiten hun schema’s afwerken.

In alle gevallen blijft NL Sporter de prestaties volgen en klaar staan met advies of hulp. In deze Nieuwsbrief dan ook weer ‘een greep uit de zaken’ om je een idee te geven van wat er zoal speelt. Daarnaast meer informatie over de Schaatssectie, de (inmiddels traditionele) Afterparty, de Rabobank topsportdesk en over een publicatie van Chiel Warners inzake belastingen.

 

Lees verder

Nieuwsbrief juli 2006

Nr.16 – juli 2006 – 5e jaargang 

Welke sporter droomt niet van het winnen van (Olympische) medailles? Zeker als ook nog eens blijkt dat daar een aardige bonus aan vastzit. Helaas voor de sporter vindt de fiscus zo’n bonus ook wel interessant. In deze Nieuwsbrief  meer informatie over de belastbaarheid van zo’n financieel extraatje.
Om te beginnen een kijkje in de keuken bij Jesse Mahieu, hockeyinternational en stagiair bij NL Sporter. Verder natuurlijk ook weer een greep uit de zaken die NL Sporter behandeld heeft en aandacht voor de Dag van Respect, die in het teken staat van Sport.
 

 

Lees verder