Ga naar inhoud

Coronacrisis: wat kan NL Sporter voor je doen?

Iedereen komt verzwakt uit de coronacrisis. Het is nu belangrijker dan ooit om samen te werken en elkaar sterker maken. Wat kunnen sporters, bonden, clubs voor elkaar betekenen zodat jullie straks weer volle kracht vooruit kunnen? En welke rol kan NL Sporter daarin spelen?

  • Een goede sportersvertegenwoordiging binnen jouw bond vormt de basis voor die samenwerking. Is er nog geen atletencommissie of kan jullie atletencommissie hulp gebruiken? Wij kijken graag naar de kansen en uitdagingen binnen jouw sport, gaan mee naar besprekingen met jouw bond (de komende periode alleen online!) en helpen een goede atletencommissie op te zetten.
  • Wij adviseren jou bij contracten met je club, bond en sponsoren. Welke veranderingen in die contracten zijn te accepteren door de coronacrisis en wat zijn je rechten en plichten?
  • Ben je in dienst van een buitenlandse club en verlies je (een deel van) je salaris? Meld je bij ons en dan kijken wij welke mogelijkheden er zijn om in het land waar je speelt een aanvulling op je inkomen te krijgen.
  • Vanwege het uitstellen van de Spelen komen er voor de olympiërs en paralympiërs veel uitdagingen de komende tijd: nieuwe kwalificatietrajecten, wat gebeurt er met de selectiecriteria, wat zijn mijn rechten/plichten als de Spelen gelijktijdig zijn met (financieel en sportief) belangrijke andere wedstrijden, hoe moet ik omgaan met de financiële consequenties van het uitstel? Wij denken graag met je mee!

Maar je kan ook gewoon bellen om even stoom af te blazen of ideeën aan te brengen die wij mee kunnen nemen in onze gesprekken met NOC*NSF. Want juist die ideeën zorgen voor verandering en nieuwe kansen. Wij horen graag van je!

Je kan ons bellen op 085-1300920 of mailen via info@nlsporter.nl. Wij zullen ook regelmatig via onze socialmediakanalen updates geven over de vragen die we binnen krijgen en welke oplossingen we voor jullie kunnen vinden dus volg ons op Twitter en Facebook.